SNART SLÄPPS ÅRETS WEB-SERIE - STAY TUNED!

28060963_337429570079464_1874803804234827961_o.jpg
 

FÖRETAGSÄNGLARNA

Tävla och gör din affärsidé till verklighet

Företagsänglarna är en web-serie och entreprenörstävling där blivande entreprenörer, uppfinnare och visionärer får chans att förverkliga sina affärsidéer. Juryn utser en vinnare som får hjälp att förverkliga sitt företag. Dessutom har alla deltagare möjlighet att charma änglarna och därmed locka till sig en ordentlig investering från deras egna plånböcker.

Klicka här för att lära dig mer om Företagsänglarna.

 
FÄ.jpg

 

2017 års änglar

Företagsänglarna i Uppsala är fem engagerade företagare som brinner för entreprenörskap. Änglarnas mål är att öka kunskapen om entreprenörskap och på det sättet bidra till att fler företag startas i Sverige.
 

Magnus Hasselteg

Viva Media Group

Magnus är affärsmannen ut i fingerspetsarna och fångas enklast i farten då han ofta är på resande fot. Magnus huvudfokus är inom marknadsföring, digitalisering och automatisering. Det senaste åren har han varit flitigt anlitad av bland annat Google som föreläsare på deras internationella event och hjälpt tusentals byråer från ett 20-tal länder. Stiligt klädd ser han till att Änglarna håller den digitala och affärsmässiga nivån.
 

Kaija Carlson

Uppdrag köket

Kaija har sina rötter i livsmedelsindustrin och har tillsammans med sin man byggt upp en av landets mest lönsamma ICA-butiker innan hon sadlade om helt till sin egen verksamhet. Kaija är en omtänksam ängel, men samtidigt obarmhärtigt tydlig, ifrågasättande och kritisk. Hon är oftast inte alls så farlig som hon låter och har en skarp näsa för affärer.
 

Thomas Sonesson

Montree

Thomas har varit entreprenör hela livet och är numera investerare och styrelseproffs i flera framgångsrika bolag. Thomas är också Änglarnas ordförande och vise man. Han har fullt upp med att hålla änglarna i schack när de skenar iväg och ser till att allt blir korrekt. Thomas är analytisk och lite återhållsam till sättet, man när han pratar har man inget val, då lyssnar man. 
 

John Lundqvist

The Friendly Swede

John är lugn och eftertänksam. Lite mer casual och det är inte alltid lätt att veta var man har John. Som erfaren investerare i flera bolag ställer han de tuffa och avslöjande frågorna. John har samtidigt glimten i ögat och när han säger något är det definitivt genomtänkt. 
 

Maria Mattsson Mähl

AlphaCE

Maria är fullkomligt överladdad av drivkraft och bubblar av energi. Maria har på bara 4 år byggt upp sitt bolag i rasande fart och omsätter idag en kvarts miljard. Maria är spontan, energisk, kvicktänkt och flerfaldigt prisbelönt som grundare och VD. Marias klarsynthet resulterar ofta i snabba och överraskande kommentarer, alltid med glimten i ögat.


samarbetspartners

ICA Kvantum - https://www.ica.se/butiker/kvantum/
Drivhuset - http://www.drivhuset.se 
Viva media - https://vivamedia.se
Stockholms Handelskammare - https://www.chamber.se/uppsala/

Huvudpartnes: 

Entrepreneurs Academy - www.entrepreneursacademy.se
Uppsala Kommun - https://www.uppsala.se
24 Uppsala - http://24uppsala.se
Uppsala Innovation Centre - http://uic.se 
IHUS - http://www.ihus.nu/
BDO - http://www.bdo.se/sv-se/valkommen-till-bdo 
UU-Inovation – 
http://www.uuinnovation.uu.se/ 

Kontakt:

hello@entrepreneursacademy.se
Företagsänglarna