Apply for President

 
Eagrowing2.jpg

Hej! 

Vad roligt att du har hittat hit! Mitt namn är Tobias Wiberg och jag sitter just nu som ordförande för EA. Vi söker en ny ordförande för HT19/VT20 som kommer att ta vid mitt arbete innan sommaren. Att vara ordförande är något som är fantastiskt kul. Varje dag innehåller nya utmaningar som du tillsammans med din styrelse kommer hantera och finna lösningar på. I föreningen finns fantastiska medlemmar som alla bidrar till att skapa en öppen och varm plats. Genom diverse projekt, podcasts och ex antal upplagor av Anders Wall-föreläsningen är Entrepreneurs Academy idag en av Sveriges ledande studentföreningar inom entreprenörskap. I höst flyttar föreningen till Juvelen, precis vid Uppsala centralstation och som kommer utgöra navet i Start-Up världen inom kort. Egenskaper som vi önskar att du som framtida ordförande innehar är bland annat ambition, ödmjukhet och en god kommunikativ förmåga. Bli en del av ett fantastiskt gäng samtidigt som du utvecklas såväl professionellt som personligt.  Detta är en erfarenhet för livet och någonting som jag personligen kommer sakna att vara del av. 

Skicka ditt CV och en motivering till varför du passar som EA:s nästa ordförande till ansokan@entrepreneursacademy.se senast den 27 mars 2019! P.S. Ansökan sker på svenska.

 

Meet the Board

spring 2019

 

We are passionate about engaging more students in the field of entrepreneurship and are striving to reduce the bridge between student and business life. Please contact us or come by the office for a cup of coffee. Our door is always open!

 
 

Tobias Wiberg
President
tobias.wiberg@entrepreneursacademy.se
+46 70 957 58 36

Anna Huusko
Head of Marketing
anna.huusko@entrepreneursacademy.se
+46 76 050 41 15

John Karlsson
Head of Collaborative Relations
john.karlsson@entrepreneursacademy.se
+46 70 787 36 81

Robert Cayden
Vice President and Treasurer
robert.cayden@entrepreneursacademy.se
+46 73 833 10 40

 

Amina Hasanovic
Head of Projects
amina.hasanovic@entrepreneursacademy.se
+46 76 227 51 29