Bakgrund

Entrepreneurs Academy grundades under våren 2006 av fyra studenter från Uppsala som ville inspirera människor att våga försöka entreprenörskap. Alla fyra hade en bakgrund i ekonomiska studier och entreprenörsaktiviteter vid sidan av studierna. De såg potentialen och drog igång bland eleverna i Uppsala. Idag är Entrepreneurs Academy den största entreprenörsföreningen i Uppsala som drivs av studenter - för studenter - med en passion för entreprenörskap och näringsliv.

Anders Wall-föreläsningen 2014

Vinnarna Entrepreneurs Aid 2013

Uppkomsten av nya företag är en stark bidragande faktor för en högre grad av sysselsättning i vårt samhälle. Vår vision är att ses som den ledande aktören i att kommunicera glädje och inspiration när det gäller kreativitet, entreprenörskap och näringsliv. Vi gör det genom att årligen anordna våra projekt med enorm glädje och hjälp av andra fantastiska studenter som väljer att engagera sig i föreningen. Målet med våra evenemang och projekt är att inspirera studenter och visa dem alla möjligheter det finns inom entreprenörskap.

What's up på instagram

#entrepreneursacademy