Alexander Pärleros har rekord i hamburgarätning, Brons i MMA och superentreprenör

 

"Ha en Hell Yeah attityd i allt du gör"

Alexander Pärleros har rekordet i Sverige i hamburgarätning och en dag fick han för sig att han skulle bli grym på MMA, så han gick och tog brons i VM, bara sådär. Av dessa bedrifter förstår ni säkert hur pass svårstoppad Alexander är när han väl bestämt sig för något, och vi ville veta varför.

Alexander kliver in klädd från topp till tå i kostym och vi frågar honom om han alltid är så uppklädd, han skrattar och säger att det har blivit som hans varumärke nu och därför fortsätter han att dressa upp.

Är kostymen en av orsakerna till din framgång kanske? 

Jo så är det verkligen, jag tror starkt på "dress for success". 

På tal om framgång, du tar dig ständigt an nya projekt, hur kommer det sig? 

Jag vill aldrig sluta utvecklas. Jag vill alltid bli större och bättre. Nästa grej ska alltid bli bättre än den förra. Jag vill aldrig vara kvar på en arbetsplats i 30 år. 

Har du alltid varit såhär driven i allt du gör? Hur var du i gymnasiet till exempel?

Jag var den som tänkte "outside the box". Jag gick på Walthers gymnasium och där såg jag snabbt till att bli vän med datahackern på skolan, han och jag fick tillsammans tag på alla lärarens prov som var inlagda i systemet. Efter det så pluggade vi bara på proven. 

Haha en riktig strateg redan då alltså. Vi tänkte ställa en sista fråga som låter läsarna lära känna dig lite bättre, om du fick kombinera två djur och deras egenskaper som du fick vara, vilka hade du valt och varför?

Det första som kommer upp i huvudet är ett lejon. Ett lejon betyder power, drivkraft och respekt. Det andra är en delfin, delfiner är smarta och verkar ha så roligt tillsammans hela tiden. 

ALEXANDER PÄRLEROS BÄSTA TIPS:

Hjälp andra. För att vara framgångsrik måste du hjälpa andra.

Tänk alltid Win Win. Båda parter ska vinna på en deal.

Känn Hell Yeah för precis allt du gör. Känner du inte hell yeah inför ett projekt eller liknande så är det inte något du verkligen göra. Tacka då nej, möjligheter kommer igen.

Gör en måltavla och sätt upp den på en plats i ditt hem som du ser varje dag så att du aldrig tappar fokus.

Text: Marika Tedroff & Therese Colliander

Tack till kontaktdagarna för denna inspirerande föreläsning!